Utöver dessa fanns det inga spår av mannen som under en natt i mitten av november försvann ut i den tiogradiga kylan.
Under natten mot den 14 november fick personalen på ålderdomshemmet Lindhem flera larm om att dörrar öppnats på boendet.
På grund av stress och ett stort antal larm händer det dock att dessa kvitteras utan att åldringarnas rum kontrolleras.
När sjuksköterskan inledde sitt pass dagen därpå informerades hon dock om nattens händelser, och när de då gick för att kontrollera en av de boendes rum fattade de inga misstankar om något försvinnande.
Det skulle dock visa sig att mannen just då befann sig ute i tiogradig kyla på riksväg 23.
Det som såg ut att vara den sovande mannen var i själva verket bara ett ihoprullat täcke.
Det var först när boendets städerska kom till arbetet, strax innan klockan sex på morgonen, som händelsen uppdagades.
Detta efter att hon blivit stoppad av en man som på sin väg till jobbet fått syn på de äldre mannen där han gick längs med 23:an.
Han hade fått med sig honom in i bilen och kört honom till äldreboendet.
Städerskan uppfattade att den nu återfunne mannen var “helt okej och i fin form”.
I den lex Sarah-anmälan som nu upprättats står det att händelsen denna gången inte fick några konsekvenser, men att ”det kunde ha blivit det på grund av kylan som rådde den aktuella natten”.
I rapporten skriver de även att samma sak skulle kunna inträffa igen i framtiden, men för att förebygga detta har man satt in vissa åtgärder.
Bland annat kommer mannen framöver få gå dagliga promenader i rask takt och man kommer även försöka hitta ytterligare aktiviteter för honom att göra dagtid. Man har även satt upp fler dörrlarm samt installerat en larmsignal på ytterdörrarna som har en avvikande signal, för att man ska kunna särskilja de olika larmen åt.